Източик: Sportal.bgСобственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че отборът бележи регрес през

...
Източик: Sportal.bgСобственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че отборът бележи регрес през
Коментари Харесай

Домусчиев: Колкото и да вървим назад, Левски и ЦСКА-София още не могат да ни стигнат

Източик: Sportal.bg

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че тимът бележи декаданс през този сезон, макар че се е устремил към следващата си купа. Босът на орлите приказва пред медиите по време на финала сред ветераните на разградчани и Витоша в Бистрица. 

" Не мога да кажа, че съм удовлетворен от играта и резултата в мача с ЦСКА-София. Видно е, че в тима има сериозен спад. За мача с Левски, който следва, чакам играчите да се раздадам на най-много, с цел да покажат, че класата е безконечна, а младите да покажат за какво са при нас.

И аз не знам на какво се дължи този спад, към момента нямам пояснение за себе си.

Видно е, че тимът редува мощни и слаби мачове, видно е, че тимът е състарен и неслучайно статистиката демонстрира, че сме в топ 10 на тимовете с най-висока междинна възраст в Европа. 

Затова чакам младите в тима, като Серкан Юсеин например, да застъпят. Ясно е, че тимът има потребност от ободряване, само че ще търсим преди всичко класата.

Ето, първото ни ново попълнение - Чибота, е единствено на 21-22 години, доста мощен футболист ", разяснява Кирил Домусчиев на мача сред ветераните на Витоша Бистрица и Лудогорец.

" Стоев пое риска да се захване с тима в тази мини рецесия, в която беше изпаднал. Не е работил по селекцията, не е правил подготовката и няма защо да го съдим. Лятото ще работи по всички тези въпроси и ще може самичък да си направи тима ", добави босът на разградчани.

На въпрос за какво ЦСКА-София и Левски не съумяват да настигнат Лудогорец, даже и когато е в рецесия, Домусчиев отговори:

" По-скоро ние сме доста напред и колкото и да върнем обратно, Левски и ЦСКА още не могат да ни стигнат. Вижда се, че нашето състезание е по-интересно от непознатите. Добри, неприятни, нашите тимове са си наши. В топ 3 нещата са непредсказуеми. За момента преимуществото е на ЦСКА. Трябва да стане някакво знамение, само че всичко е допустимо ".

Домусчиев пожела триумф на новия селекционер на националния отбор Красимир Балъков.

" Балъков е сериозен човек, който се е потвърдил като добър треньор в България и чужбина. Със непретенциозен бюджет в Етър постигна резултати. Дано да има триумфи с националния тим ", сподели още Кирил Домусчиев.

Видео вижте ТУК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Yann (преди 23 секунди) Рейтинг: 30092 | Одобрение: 13332 Домус, ти си за пандиза, а не да даваш оценка на футболисти. Какво разбираш ти от футбол? С пари и платен БФС всеки може. Саммо дето не можеш да докажеш от къде са ти парите, а? Що трансформираха оня закон за приватизацията, откакто те осъдиха да платиш едни 60-70млн.? И по какъв начин страноо малко преди този момент гръмнаха Петър Христов? НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР